CURVER kertibútorok a leziteronline.hu oldalán!

Mostantól a Curver elrugaszkodik az eddig megszokott formavilágtól és arra törekszik, hogy új stílust teremtsen!

Vállalatunk több mint 60 éve segít a mindennapjainkat átrendezni, mind kinézetében, mind pedig funkcionalitásában. Ötletekkel, tanácsokkal, inspirációval szolgálunk vevőink számára. Termékeink segítenek a személyes tér elrendezésében, az egyedi formáknak és az átgondolt megoldásoknak köszönhetően újjá varázsoljuk a belső terek világát. Kínálatunk sokrétűsége különböztet meg másoktól. Mind beltérre (Home), mind pedig kültérre (Lifestyle),  egyedi és különleges megoldásokat kínálunk az életterek kialakításához.

Az otthon vagy bármely egyéb helyiség kialakításában, tárgyaink tárolásának kérdéskörét nem elég  csak gyakorlatias szemmel megközelíteni. Ahhoz, hogy a beltér – úgy az otthoni, mint az irodai – ideális összhangban legyen, elengedhetetlen a letisztult kivitelezés és az egyedi mintázat összehangolása. Termékeink tervezése során a magas minőségű műanyag, az eredeti design és a legújabb trendek garantálják termékeink megvalósítását, melyek nem csak praktikusak, de otthonunk ékeként is szolgálhatnak. Meggyőződésünk, hogy nincs olyan végső felhasználói cél, amelynek ne tudnánk eleget tenni, illetve olyan jellegű formaminta, amelyet ne lennénk képesek előállítani vásárlóink, felhasználóink számára.

Kínálatunkban megtalálja a „műrattan” termékeket, melyek a szövött rattan hatású felületükkel illetve a műanyag tartósságával és könnyed kezelhetőségével van összehangolva. A „Style” termékcsalád kosarai és tároló dobozai tökéletes rendszerezői és egyben díszei is akár a nappaliknak, akár pedig háló- vagy fürdőszobáknak, irodáknak. Külső terekre - mint a kertek, teraszok vagy balkonok - a „Lifestyle” termékvonal kerti bútorait ajánluk, ami elegáns és formabontó, a természeti hatásoknak is ellenáll.

A bel- és kültéri termékcsoporton kívül egyéb más, különféle használati célokra alkalmas kategóriákból is megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbb termékeket: sokszínű konyhai ételtárolók ; funkcionális, ugyanakkor elegáns fürdőszobai szennyeskosarak; modern tárolók, rendszerezők a szekrényeinkbe; valamint kedvenc mesehősöket ábrázoló tárolódobozok a gyermekek számára. Emellett még megemlíthetjük a multifunkcionális szerszámos ládákat, vagy akár az állateledel tárolására alkalmas tárolóinkat („petlife”), valamint számos egyéb termék kategóriát széles, divatos színválasztékban.

A Curver termékvilága az esztétikumot és a funkcionális elrendezést egyszerre képviseli. A technológiai innovációknak és a formatervezésnek köszönhetően – ami egyben filozófiánk alapja – a lakótér minden egyes terét képesek vagyunk el- és berendezni.  Arra törekszünk, hogy termékeink minden egyes használója úgy érezze, hogy otthonát a Curver termékei teszik stílusossá.

A Curver minden olyan ötletet és innovatív megoldást megtestesít, mely érdekes, egyedi és egyben stílussal bír.

 

További tudnivalók OK