Kedvencekhez
Kedvencekhez

Siriss számítógépasztal

Siriss számítógépasztal
Siriss számítógépasztal
Siriss számítógépasztal
Siriss számítógépasztal
Kedvencekhez
Kedvencekhez

Siriss számítógépasztal

Cikkszám:
42405
Tömeg:
24 kg/db
Garancia idő:
12 hónap
Lapra szerelve szállítjuk
Lapra szerelve szállítjuk
Siriss számítógépasztal, fehér
Termékverzió
26 900 Ft
Beszállítói raktáron
Normál szállítás :
1900 Ft
Prémium szállítás:
7900 Ft
Biztosítás :
Máshol olcsóbban látta?
Ajánlatot kérek
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Termék jellemzői

Szélesség108,5 cm
Mélység50 cm
Magasság75 cm
Súlya22 kg

Termék leírás

Egyre többen dolgozunk odahaza is, logikus hát egy otthoni dolgozószoba kialakítása. Egyszerű otthoni iroda berendezésénél ideális kiegészítő elem a SIRISS íróasztal, amely otthoni számítógépes munkáraíráshoz vagy házi feladat elkészítéséhez alkalmas. Elegendő tárolóhellyel rendelkezik, 1 fiókkal és egy szekrénnyel van ellátva. Nagyon egyszerű kivitelű, magas minőségű DTD fóliázott bútorlapból készült klasszikus fehér színben. A fehér színe kortalan, így jól kombinálható más bútorelemekkel. A SIRISS íróasztal segítségével könnyen ki tudja alakítani az otthonában azt a helyet, ahol a legjobban tud koncentrálni és kreatív ötleteket megvalósítani.

DTD (laminált)-A gyakori választás

laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A gyártók előnyben részesítik ezt az anyagot, hiszen környezetbarát, rendkívül széles a választék színben és mintázatban, felülete jól tisztítható.

Lapraszerelt kivitel

Lapraszerelt bútorainkat egyenesen a gyárból, gyári csomagolásban szállítjuk az otthonodba, ez típustól függően hungarocell, nylon és kartondoboz. A csomagolás megóvja a bútort a sérülésektől, tartalmazza a szükséges összeszerelési útmutatót, adott esetben a célszerszámot és ezek segítségével tudod összeszerelni a rendelt bútort. Amíg nem kívánod használatba venni, könnyedén tudod tárolni, mivel a karton, vagy nylon csomagolás gondoskodik a bútor épségéről. A következő terméket ajánljuk az asztalhoz: Vidal irodai szék, Timur new irodai szék, Morgen irodai szék.

Adatok
Gyártó
Tempo
Normál szállítás
1900 Ft
Prémium szállítás
7900 Ft
Termék EP ID
15 050
Raktárkészlet
Rendelésre
olcsobbat.hu