Viszonteladóknak

>>> A viszonteladói belépési felület és a regisztráció átkerült a homelux.hu webáruházba! Kérjük lépjen át a https://www.homelux.hu/nagykereskedelem oldalra! <<<

Szívesen látná termékeinket a saját áruháza polcain? Keresi a megbízható és kedvező árú lakberendezési beszállítót? Ha igen a válasza, akkor regisztráljon viszonteladói programunkba és legyen a partnerünk!

ELŐNYÖK, melyeket a Leziter viszonteladói partnereinek nyújtunk:

 

SIKER ÉS MEGBÍZHATÓSÁG: A 16 éve alakult Leziter Kft. a lakberendezési  piac meghatározó szereplője, Munkánk elismerése, hogy az elmúlt hátom évben, üzleti és fogyasztói márkaként is MagyarBrands díjazottak voltunk. 

GARANTÁLT ÁRRÉS: Viszonteladói partnereink részére garantált árrést biztosítunk, több, ezer termékünkre az akciós árakból is. Mi nem lépünk árversenybe viszonteladóinkkal és saját márkás termékeinket kihagyhatatlan áron kínáljuk.

EGYSZERŰ TERMÉKFELTÖLTÉS: Feltöltheti webáruházba a Leziter termékeit egyszerűen és gyorsan egy termékfeed, vagy nagykereskedelmi integrációs rendszerek segítségével (Connestic, Linkio, BaseLinker) Így már nem kell foglalkoznia a kfeltöltéssel, az árazással és készletszinkronnal, minden automatizált lesz.

INGYENES ÉS GYORS SZÁLLÍTÁS: Viszonteladó partnereinknek értékhatár nélküli ingyenes szállítást biztosítunk. Logisztikai hálózatunk az egész országot lefedi és készleten lévő termékeink esetében akár 48 órán belül megérkezhet a rendelése. Az ingyenes szállítással akár 5-10 %-ot is spórolunk Önnek.

DROPSHIPPING SZOLGÁLTATÁS: Partnereinknek nem kell foglalkoznuk a raktározással és vásárlóiknak történő kiszállítással, ezt megoldjuk helyettük. 

KEDVEZŐ ÁRAK, NAGY RAKTÁRKÉSZLET: Kedvező áraink mellett partnereink egyedi igényeit is szem előtt tartjuk ezért akciókat és egyedi konstrukciókat is kínálunk számukra. Órási raktákészletünknek köszönhetően nem kell hónapokat várakozni egy-egy termékre, akár napokon belül szállítjuk.

GARANCIÁLIS ÜGYINTÉZÉS ÉS SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS: Vásárlóinkat a termékeinkhez kapcsolódó kiegészítő szolgáltatásokkal segítjük. Büszkék vagyunk arra, hogy nálunk NINCS elutasított garancia. 

ELÉRHETŐ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: Viszonteladói specialistáink gyorsan reagálnak ügyfeleink igényeire, ezzel is segítve az Ön munkáját.

PARTNERTÁMOGATÁS: Partnereink sikeréhez szükség esetén marketingtámogatást nyújtunk, valamint a legkorszerűbb online üzleti és technikai megoldásainkat is rendelkezésükre bocsátjuk.

 

Csatlakozzon a Leziter Kft. nagykereskedelmi hálózatához és élvezze a viszonteladói előnyöket, amelyeket kínálunk.  Dolgozzunk együtt a közös sikerekért!

Aktiválja viszonteladói státuszát és máris kedvezményes áron vásárolhat. Csak annyit kell tennie, hogy  regisztrál  az alábbi űrlap  kitöltésével és kiemelt kapcsolattartóink felveszik Önnel a kapcsolatot. 

leziter viszoneladói regisztáció folyamata

connestic__leziter_kapcsolat

Automatizálja webáruházában a Leziter termékek feltöltését, készletkezelését és árazását Connestic használatával.

A Connestic olyan platform, amely összekapcsolja az értékesítési felületet a beszállítóval, lehetővé téve webáruházak számára, hogy kapcsolatot teremtsenek nagykereskedőkkel vagy más webáruházakkal. 

Csatlakozás előnyei:

- A Connestic a kulcs a webáruháza és a Leziter Kft termékadatbázisa között.

- Miután az összekapcsolás megtörtént, a termékek automatikusan frissülnek a webáruházában a Leziter adatbázisa alapján, beleértve az új, kifutott vagy törölt termékeket, árakat és raktárkészleteket. 

- Továbbá a rendszer statisztikái folyamatosan tájékoztatják Önt az aktuális értékekről, segítve a döntéshozatalt és a stratégiák kialakítását.

- Emellett a Connestic egyszerűvé, könnyűvé és átláthatóvá teszi az árképzések, kategória összerendeléseket és termékadat megfeleltetéseket, amelyeket bármikor módosíthat a statisztikai adatok és piaci változások tükrében.

- Regisztráljon a Connestic.com oldalon, válassza ki a Leziter Kft-t a beszállítók közül, majd adja meg a kért adatokat. Mi további információkkal szolgálunk arról, hogyan állíthatja be árszabályokat és listázhatja termékeinket!

- Automatizált kapcsolat a legnépszerűbb webáruház rendszerekkel: Jelenleg az Unas és a Shoprenter webáruházakkal lehetséges az automatizált kapcsolat. Keresse fel a Connestic.com oldalt, a további részletekért, vagy nagykereskedelmi menedzserünk is szívesen segít Önnek.

Leziter_dropshipping

Önnek is gondot okoz a nagyméretű termékek kiszállítása, az egekbe szökő szállítási költségekről nem is beszélve? Ezért nem árult eddig kádat, konyhát, vagy kerti bútor szettet? Meghoztuk a várva várt megoldást. Dropshipping szolgáltatásunk keretében átvállaljuk a logisztikai feladatokat és raktárainkból  közvetlenül az Ön vásárlóinak szállítjuk ki a termékeket.

Milyen előnyöket kínál a Leziter dropshipping?

- Gondtalan értékesítés: Mivel levesszük válláról a készletezés, csomagolás és szállítás terheti, ezzel időt, energiát és költségeket takarít meg, melyet az üzletfejlesztésre fordíthat.

- Választható szolgáltatás: A dropshipping egy opcionális szállítási mód, melyet bármikor választhat, ha gondja akad bizonyos termékek szállításával. 

- Egyszerű kezelhetőség: Semmit sem kell tennie csupán saját rendelési felületén a megrendelés után,  a szállítási módok közt a dropshipping lehetőséget választani.

- Alacsony szállítási díjak: Nincs többletköltség. Szállítási költségként a Leziter lakossági vásárlók számára közzétett, igen kedvező szállítási díjai kerülnek felszámításra.

A  Leziter dropshipping szolgáltatása keretében viszonteladóinknak lehetőségük van előreutalással vagy bankkártyával fizetni rendeléseiket. 

Bízunk benne, hogy ez az új szolgáltatásunk még hatékonyabbá és kényelmesebbé teszi értékesítését és ezzel is segíthetjük üzleti sikereit.

 

olcsobbat.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.